ЗА АВТОРОТ

Вашето време на овој свет е ограничено, затоа немојте да го губите живеејќи живот на некој друг. Немојте да бидете заробени со догма, што значи живеејќи со резултатите на размислувањата на други луѓе. Не дозволувајте да галамата од мислите на другите луѓе го стопи вашиот внатрешен глас.  И најважно од се, имајте храброст да го следите своето срце и својата интуиција. Тие некако знаат што навистина сакате да станете.

Advertisements
Create your website at WordPress.com
Get started